جم فایل

گزارش کارآموزی كارخانه شير و آبميوه

گزارش کارآموزی كارخانه شير و آبميوه شيلر، این فایل با فرمت Word، با حجم ۶ صفحه و قابل ویرایش می باشد

بخشی از متن:

اين كارخانه در شهر مهاباد و جاده اروميه واقع شده و محصولات خود را كه شامل انواع شير و آبميوه مي باشد به بازار عرضه مي كند .دريافت شير: شير دريافتي اين كارخانه از مناطق اطراف و معمولاً از تبريز و خرمدره بوده و سپس از ورود به كارخانه و نمونه برداري توسط آزمايشگاه ، نتيجه نمونه برداري اعلام مي شود در صورت تاييد تخليه مي گردد و با توجه به پارامترها و استانداردهاي كارخانه كه شامل موارد زير است دريافت مي گردد شير ذخيره شده در مخزن شير خام ، در صورت آماده بودن سالن توليد وارد خط مي شود تا پروسه هاي حرارتي بر روي آن انجام گيرد . عمليات به اين صورت است كه ابتلا شير خام ذخيره شده در تانكهاي RP توسط لوله هايي به سالن پاستوريزاسيون و به داخل بالانس تانك وارد وارد مي شود و تاتوزين شده و حجم مشخصي از آن وارد پاستوريزاتور گردد و با اعمال حرارت اوليه ۵۰-۴۵ درجه ، شير وارد كلاري فاير مي شود تا فيلتر شده و ذرات و ناخالصيهاي خارجي از آن جدا گردد همچنين با توجه به چربي مورد نظر نهايي و توليد شيرهاي پرچرب يا كم چرب ، چربي شير گرفته شده و تا حد مطلوب و مورد نظر مي رسد (%۱۰۵ يا %۳) شير صاف شده دوباره به پاستوريزاتور برگشت خورده و به دماي ۶۵-۶۰ درجه سانتي گراد مي رسد و بعد از آن به هموژنايزر هدايت مي شود در هموژنايزر با اعمال فشار ۱۲۰ ، گلبولهاي چربي داريم تا پاستوريزاسيون صورت گيرد . پاستوريزه شدن شير در دماي ۸۰ درجه سانتي گراد انجام مي گيرد كه البته دماي ۸۶-۷۲ درجه نيز اعلام شده ولي براي افزايش راندمان كار در همان ۸۰ درجه دما نگه داشته مي شود .

این گزارش شامل مباحث زیر می باشد

دريافت شير

تخليه شير

خط توليد شير

اعمال سيستم CIP

آبميوه

خط توليد آبميوه

تامين آب كارخانه

آزمايشگاه شيلر


دانلود این فایل :

گرد آوری : DownloadsFile.ir

مشاهده بیشتر
دوره آموزشی بال پرواز کارآفرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا