جم فایل

گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک

گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک (طراحی سیستم مالی صنعتی)، این فایل با فرمت Word، با حجم ۴۵ صفحه و قابل ویرایش می باشد

بخشی از متن:

توليدات شركت را محصولات غذايي و سبزيجات منجمد تشكيل مي دهد كه در بسته بنديهائي به صورت قوطي، شيشه و يا پلاستيك عرضه مي گردد. اين محصولات در حال حاضر شامل كنسرو (ماهي تن، خورشت قرمه سبزي، خورشت قيمه سيب زميني، لوبيا چيتي با گوشت و سس، لوبيا سبز و نخود فرنگي) كمپوت، خيارشور، سس مايونز و انواع سبزيجات منجمد(باقلا و لوبيا سبز، نخود فرنگي، پياز و باميه) مي باشد كه به صورت مرحله اي و انبوه توليد مي شوند.اغلب محصولات به تبع مواد اوليه نياز در ساخت آنها در فصلهاي بخصوصي از سال توليد شده و طي سال به فروش مي رسند در نتيجه برنامه ريزي خريد مواد اوليه مورد نياز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمياه در گردش كافي، از عوامل مهمي است كه در ميزان توليد محصولات دخالت مؤثر دارند.عمليات توليدي در پنج كارگاه توليدي «تن ماهي»، «كنسروهاي گوشتي»، «سبزيجات منجمد و كنسورهاي غير گوشتي»، «سس مايونز» و «همبرگر و كباب لوله اي» انجام مي شود.

این گزارش شامل مباحث زیر می باشد:

۱- فصل اول: آشناي كلي با مكان كارآموزي

۱-۱-تاريخچه

۲-۱-نمودار سازماني

۳-۱-شرح مختصري از مكان كارآموزي

۲- فصل دوم:ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته كارآموزي

۱-۲- اصول و مباني كلي حسابها

۲-۲-اصول و مباني كلي حسابهاي مالي

۳-۲- كليات توليد

۴-۲- اصول و عوامل قيمت تمام شده

۵-۲- عوامل قيمت تمام شده

۱-۵-۲-مواد اوليه و بسته بندي اصلي

۲-۵-۲-سربار(هزينه هاي توليد)

۶-۲-ضايعات توليدي

۷-۲-مراكز هزينه

۱-۷-۲-مراكز هزينه(دواير) توليدي

۲-۷-۲-مراكز هزينه (دواير) تشكيلاتي

۸-۲-اصول و مباني كلي بودجه و استانداردها

۹-۲-محاسبه قيمت تمام شده استاندارد توليدات

۱۰-۲-اصول و مباني كلي روشها

۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتايج آشنايي با شركت صنايع غذايي پيچك

۱-۳-فعاليت مالي

۱-۱-۳-دايره دريافت و پرداخت

۲-۱-۳-دايره صدور اسناد و دفترداري

۲-۳-شرايط اجراي نظام حسابداري مالي (صنعتي)

۳-۳-حسابها

۴-۳-روشها

۵-۳-توضيح فرم سند حسابداري

۶-۳- تعريف عمليات مختلف مالي و انجام ثبت حسابداري و تعيين چگونگي شناسايي سود و بستن حسابها

۷-۳-تعيين كنترلهاي داخلي لازم در مراحل مختلف

۱-۷-۳-نحوه كنترل داخلي

۲-۷-۳-دريافتها

۸-۳-خلاصه اهم رويه هاي حسابداري

۱-۸-۳-موجودي مواد و كالا

۹-۳-نسبتهاي مالي

۱-۹-۳-نسبتهاي نقدينگي

۲-۹-۳-نسبتهاي سرمايه گذاري

۳-۹-۳-نسبتهاي سودآوري

۱۰-۳-عملكرد مالي شركت

۱-۱۰-۳-سود و زيان

۲-۱۰-۳-ترازنامه

۴-فصل چهارم:انتقادات و پيشنهادات

۱-۴-انتقادات و پيشنهادات

۵-فصل پنجم:پيوست

۱-۵-فرم پيشرفت كارآموزي (فرم شماره ۱ و۲)

۲-۵-فرم پايان دوره كارآموزي

۳-۵-فرم شرح گزارش ماهانه

۴-۵-فرم نظرات و پيشنهادات

۵-۵-صورت هزينه تنخواه گردان

۶-۵-برگ پرداخت طي اسناد بهادار

۷-۵-عملكرد مالي شركت (سود و زيان، ترازنامه)

۸-۵-نسبتهاي مالي

۹-۵-نمودار مقدار واقعي فروش

۱۰-۵-فرم سند حسابداري

۱۱-۵-سر فصلهاي حسابداري


دانلود این فایل :

گرد آوری : DownloadsFile.ir

مشاهده بیشتر
دوره آموزشی بال پرواز کارآفرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا