فرا فایل

کارآفرینی كنسرو سازي

طرح توجیهی و کارآفرینی كنسرو سازي

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: ۶۳

فهرست مطالب:

فصل اول: كليات

۱ـ۱ـ تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام:نان

۲ـ۱ـ تعريف ـ ‌ويژگي ها ومشخصات محصولات توليدينان

۳ـ۱ـ نحوه بسته بندي و ظروف بسته بندينان

۴ـ۱ـ نشانه گذارينان

۵ـ۱ـ مصارف عمده محصولنان

۶ـ۱ـ ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و بازار فروشنان

۷ـ۱ـ قيمت فروشنان

فصل دوم بررسي هاي فني

۱ـ۲ـ ارزيابي روشهاي مختلف توليدنان

۱ـ۱ـ۲ـ اصول كلي و عملي فرآيند توليد:نان

۲ـ۲ـ بررسي مناطق، مراحل، شيوه هاي كنترل كيفيتنان

۱ـ۲ـ۲ـ كنترل كيفيت مواد اوليه:نان

۲ـ۲ـ۲ـ كنترل كيفيت حين فرآيند:نان

۳ـ۲ـ۲ـ كنترل كيفيت محصول و بسته بندينان

۳ـ۲ـ تعيين محدوده ظرفيت توليد:نان

۴ـ۲ـ بررسي ماشين آلات و تجهيزات خط توليدنان

۵ـ۲ـ موازنه جرم و انرژينان

۶ـ۲ـ بررسي تأسيسات عمومي كارخانهنان

۷ـ۲ـ بررسي نيروي انسانينان

۸ـ۲ـ زمين و زير بنانان

۱ـ۸ـ۲ـ مساحت سالن توليد:نان

۲ـ۸ـ۲ـ مساحت انبارها :نان

۳ـ۸ـ۲ـ مساحت تأسيسات تعميرگاه و آزمايشگاه:نان

۴ـ۸ـ۲ـ مساحت ساختمانهاي اداري ـ رفاهي ـ خدماتي:نان

فصل سوم: محاسبات اقتصادي

۱ـ۳ـ سرمايه ثابت نان

۲ـ۳ـ سرمايه در گردش نان

۳ـ۳ـ هزينه ثابت توليدنان

۴ـ۳ـ هزينه متغير توليد نان

محاسبات قيمت تمام شدهنان

محاسبات قيمت فروشنان


دانلود این فایل :

گرد آوری : DownloadsFile.ir

مشاهده بیشتر
دوره آموزشی بال پرواز کارآفرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا