ofmas

پاورپوینت بررسی بوتولیسم

پاورپوینت بررسی بوتولیسم


دسته: مهندسی شیمی

بازدید: ۱ بار


فرمت فایل: pptx

حجم فایل: ۹۴۲ کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: ۲۸

پاورپوینت بررسی بوتولیسم در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه

نوع و میزان خطری كه حضور و رشد باكتری ها در مواد غذایی ایجاد می كند

متفاوت است و از این نظر باكتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می كنند :

۱-  باكتری هایی كه عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می كنند

مانند كلستریدیوم بوتولینوم تیپ های   F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬        شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها.

۲- باكتری هایی كه عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می كنند

مانند ویبریوپارا همولیتیكوس.

۳- باكتری هایی كه مسمومیت های خفیف ایجاد می كنند.


دانلود این فایل :

مشاهده بیشتر
دوره آموزشی بال پرواز کارآفرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا